Turnike sistemleri, Turnike Geçiş Otomasyonu

Turnike sistemleri biyometrik ve normal sistemlerle uyumludur. Turnike sistemleri girdi ve çıktıları kontrol ederek düzenleme ve güvenlik sağlar. Yapılar ve türler ile giriş ve çıkışlar, her iki fabrikada da şık görünüme sahip olan fabrikalarda raporlanmaktadır.

Turnike sistemleri genellikle kartuş geçiş sistemleri ile birlikte kullanılır. Kart Erişim Sistemleri, okuyucular ve engellerle bütünleşen bir sistemdir. Kart erişim sistemleri tüm dünyada yaygın olarak kullanılmaktadır. Örneğin, otobüsler, yemekhaneler, metrolar, havaalanları, karakollar, hastaneler ve işyerleri. Kart erişim sistemleri, turnike sistemlerine giren ve giren yetkisiz kişileri kontrol eder, herkesin kullandığı ortamda güvenlik sağlar.
Turnike sistemleri, saha girişleri ve çıkışları için raporlama yaparak suç ve güvenlik önlemleri için büyük avantaj sağlamaktadır.
Turnike sistemleri, geçiş sistemleri ile birleştiğinde kolayca taşınabilir ve pratiktir.



Turnike-Geçiş Çeşitleri
Spor Salonu Turnike; Yoğun giriş-çıkış gerçekleşen alanlarda kullanıma müsaittir ve pratiktir. Genel olarak metro, yemekhane, ofis, iş merkezi, havaalanı gibi yerlerde sıklıkla tercih edilmektedir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar