Turnike Geçiş Sistemleri Nerede Kullanılır ?

Turnike sistemleri, binalar, iş merkezleri, fabrikalar, plazalar, kamu kurumları ve yüksek güvenlikli alanlara giriş ve çıkışları kontrol etmek için kullanılır.

PDKS sistemlerinde çalışan personel giriş ve çıkış saatlerini izlemek için kullanılır.

Bunun yanında, yemekhanelerde spor salonlarının üyelerini izlemek için kafeterya takip sistemi kullanılmaktadır.

Tüm turnike sistemleri kartlı erişim sistemleri ile entegre çalışabilir. Turnike sistemi turnikelerde düzenlenmiş kart okuyucular tarafından kontrol edilir. Kartlı ödeme sistemi. Tek başına bir şey ifade etmiyor.

Turnike sistemlerinin kurulumu çok zorlayıcı bir teknik detay. Bu sadece uzmanlar tarafından projeksiyon ve kurulum içindir. Konu ile yargılanamayan kişiler tarafından kurulan turnike sistemlerinin çok kısa ömür verecekleri bilinmelidir.



Turnike sistemi nedir?

Turnike sistemleri, karayolu geçiş sorumlusunun en önemli geçiş unsuru olduğunu söyleyebiliriz. İstenilen yerlerin organizasyonu ve kontrolü için güvenlik veya çok girişli kontrol ve düzen sağlanmalıdır. Turnike erişimi sistemleri, öne monte cihazlar ve kontrol cihazları. Bu cihazlar arasında geçiş yapmak istediğim kişiler çeşitli transit yetkililerdir ve yetkili makamlar da alanlar uygun zamanlarda değiştirebilir.


Uygun turnike tipleri ve uygun modeller turnike sisteminin kurulduğu yere göre seçilmelidir. Bel tipi, erkek tipi veya sakatlık geri dönüşü veya emniyet için belirli sayıda dönüş gibi diğer işlevler, farklı giriş noktalarına veya belirli bir yere turnikenin girişine ve çıkışına bakarak değiştirilebilir. Kuralın tercüme edilmesi ve değiştirilmesi için denetleyici ile sistemi girin.

Yorumlar

Popüler Yayınlar